Effects of High-molecular-weight and Low-molecular-weight Glutenin Subunit Alleles on Common Wheat Flour Quality

Effects of High-molecular-weight and Low-molecular-weight Glutenin Subunit Alleles on Common Wheat Flour Quality

年度2006
業績番号2006221751
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffects of High-molecular-weight and Low-molecular-weight Glutenin Subunit Alleles on Common Wheat Flour Quality
著者農業・食品産業技術総合研究機構 北海道農業研究センター パン用小麦研究チーム Tadashi Tabiki
ホクレン農総研 Shojiro Ikeguchi
Tatsuya Ikeda
掲載誌Breeding Science
巻・号56
ページ131-136
発刊年月2006
業績種別発表論文
課題(1)c.実需者ニーズに対応したパン・中華めん用等小麦品種の育成と加工・利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020055458
収録データベース研究業績データベース

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