Application of acidified sodium chlorite pre washing treatment to improve the food hygiene of lightly fermented vegetable

Application of acidified sodium chlorite pre washing treatment to improve the food hygiene of lightly fermented vegetable

年度2006
業績番号2006222117
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルApplication of acidified sodium chlorite pre washing treatment to improve the food hygiene of lightly fermented vegetable
著者農業・食品産業技術総合研究機構 食品総合研究所 食品安全研究領域 食品衛生ユニット Yasuhiro Inatsu
M. Latiful Bari
Shinichi Kawamoto
掲載誌Japan Agricultural Research Quarterly
巻・号41 1
ページ17-23
発刊年月2007
業績種別発表論文
課題(1)e.流通農産物・食品の有害生物の制御技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020055824
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat