The inhibitory effects of isoflavonoids and resveratrol on oxidized low-density lipoprotein uptake in macrophage cell line J774.1

The inhibitory effects of isoflavonoids and resveratrol on oxidized low-density lipoprotein uptake in macrophage cell line J774.1

年度2007
業績番号2007226345
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルThe inhibitory effects of isoflavonoids and resveratrol on oxidized low-density lipoprotein uptake in macrophage cell line J774.1
著者国際農研,Koji Yamaki
農業・食品産業技術総合研究機構,Masao Goto
農業・食品産業技術総合研究機構,Yuko Takano-Ishikawa
業績種別発表論文
発表誌Food and Agricultural Immunology,18(1),67-74,2007
課題(1)e.農産物・食品の機能性評価技術の開発及び機能性の解明
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020061300
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat