Synthesis of 4-Hydroxyisoleucine by the aldolase-transaminase coupling reaction and basic characterization of the aldolase from Arthrobacter simplex AKU 626

Synthesis of 4-Hydroxyisoleucine by the aldolase-transaminase coupling reaction and basic characterization of the aldolase from Arthrobacter simplex AKU 626

年度2007
業績番号2007226431
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルSynthesis of 4-Hydroxyisoleucine by the aldolase-transaminase coupling reaction and basic characterization of the aldolase from Arthrobacter simplex AKU 626
著者京大,Jun Ogawa
京大,Hiroyuki Yamanaka
京大,Junichi Mano
京大,Yuko Doi
京大,Nobuyuki Horinouchi
味の素研,Tomohiro Kodera
味の素研,Noriki Nio
味の素ジェネチカ,Sergey V. Smirnov
味の素ジェネチカ,Natalya N. Samsonova
味の素ジェネチカ,Yury I. Kozlov
業績種別発表論文
発表誌Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry,71(7),1607-1615,2007
課題(1)f.高性能機器及び生体情報等を活用した食品評価技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020061386
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat