Possiblity of using near infrared spectroscopy for evaluation of bacterial contamination in shredded cabbage

Possiblity of using near infrared spectroscopy for evaluation of bacterial contamination in shredded cabbage

年度2007
業績番号2007226446
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルPossiblity of using near infrared spectroscopy for evaluation of bacterial contamination in shredded cabbage
著者筑波大,Phunsri Suthiluk
契約研究員,Sirinnapa Saranwong
農業・食品産業技術総合研究機構,Sumio Kawano
筑波大,Sonthaya Numthuam
筑波大,Takaaki Satake
業績種別発表論文
発表誌International Journal of Food Science and Thechnology,43(1),160-165,2008
課題(1)a.危害要因の簡易・迅速・高感度検出技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020061401
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat