Reduction of cadmium in fermented squid gut sauce using cadmium-absorbing bacteria isolated from food sources.

Reduction of cadmium in fermented squid gut sauce using cadmium-absorbing bacteria isolated from food sources.

年度2007
業績番号2007226448
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルReduction of cadmium in fermented squid gut sauce using cadmium-absorbing bacteria isolated from food sources.
著者近畿大学,Ken-Ichi Kawasaki
近畿大,Toru Matsuoka
水研,Masataka. Satomi
業績種別発表論文
発表誌Journal of Food Agriculture and Environment,6(1),45-49,2008
課題(1)a.危害要因の簡易・迅速・高感度検出技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020061403
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat