Flavonoid content in fresh, home-processed, and light-exposed onions and in dehydrated commercial onion products

Flavonoid content in fresh, home-processed, and light-exposed onions and in dehydrated commercial onion products

年度2008
業績番号2008231399
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルFlavonoid content in fresh, home-processed, and light-exposed onions and in dehydrated commercial onion products
著者Seung Un Lee(Uiduk Univ)
Jong Ha Lee(Uiduk Univ)
Suk Hyun Choi(Uiduk Univ)
Jin Shik Lee(Uiduk Univ)
Mayumi Ohnishi-Kameyama (農研機構食総研)
Nobuyuki Kozukue(Uiduk Univ)
Carol E. Levin(USDA)
Mendel Friedman(USDA)
業績種別発表論文
発表誌Journal of Agricultural Food and Chemistry,56(18),8541-8548
課題(1)f.高性能機器及び生体情報等を活用した食品評価技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020067625
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat