Effect of hydrostatic pressure pulsing on the inactivation of Salmonella Enteritidis in liquid whole egg

Effect of hydrostatic pressure pulsing on the inactivation of Salmonella Enteritidis in liquid whole egg

年度2008
業績番号2008231420
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffect of hydrostatic pressure pulsing on the inactivation of Salmonella Enteritidis in liquid whole egg
著者Md. Latiful Bari (農研機構食総研)
Mayuka Mori (イフジ産業)
Dike O. Ukuku(米農省東部農業研)
Shinichi Kawamoto
Kazutaka Yamamoto
業績種別発表論文
発表誌Foodborne Pathogens and Disease,5(2),175-182
課題(1)a.危害要因の簡易・迅速・高感度検出技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020067646
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat