Evaluation and control of the risk of foodborne pathogens and spoilage bacteria present in Awa-Uirou, a sticky rice cake containing sweet red bean paste

Evaluation and control of the risk of foodborne pathogens and spoilage bacteria present in Awa-Uirou, a sticky rice cake containing sweet red bean paste

年度2008
業績番号2008231423
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEvaluation and control of the risk of foodborne pathogens and spoilage bacteria present in Awa-Uirou, a sticky rice cake containing sweet red bean paste
著者Naoki Okahisa (徳島県工業技術センター)
Yasuhiro Inatsu (農研機構食総研)
Vijay K. Juneja (米農省東部農業研)
Shinichi Kawamoto
業績種別発表論文
発表誌Foodborne Pathogens and Disease,5(3),351-359
課題(1)a.危害要因の簡易・迅速・高感度検出技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020067649
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat