Effect of dietary docosahexaenoic acid connecting phospholipids on the lipid peroxidation of the brain in mice.

Effect of dietary docosahexaenoic acid connecting phospholipids on the lipid peroxidation of the brain in mice.

年度2008
業績番号2008232537
研究機関名水産総合研究センター
タイトルEffect of dietary docosahexaenoic acid connecting phospholipids on the lipid peroxidation of the brain in mice.
著者静岡県水産技術研究所,平塚聖一
水産総合研究センター,中央水産研究所,利用加工部,機能評価研究室,石原賢司
マルハチ村松,喜多川知子
東京海洋大学,和田 俊
静岡県立大学,横越英彦
業績種別発表論文
発表誌Journal of Nutritional Science and Vitaminology,54(6),501-506
課題(1)(ウ)水産物の機能特性の解明と高度利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020068763
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat