Effect of gellan gum and MS inorganic salt gel formulations on the vase life of cut roses and physical properties of gel

Effect of gellan gum and MS inorganic salt gel formulations on the vase life of cut roses and physical properties of gel

年度2009
業績番号2009237115
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffect of gellan gum and MS inorganic salt gel formulations on the vase life of cut roses and physical properties of gel
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,花き研,花き品質解析研究チーム,Kazuo Ichimura
業績種別発表論文
発表誌Journal of the Japansese Society for Horticultural Science,78,443-449,2009.10
課題(1)b.花きの品質発現機構の解明とバケット流通システムに対応した品質保持技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020072848
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat