Effects of dietary roughage levels on the expression of adipogenic transcription factors in Wagyu steers.

Effects of dietary roughage levels on the expression of adipogenic transcription factors in Wagyu steers.

年度2009
業績番号2009237242
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffects of dietary roughage levels on the expression of adipogenic transcription factors in Wagyu steers.
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,飼料調製給与研究チーム,Tomoya Yamada
業績種別発表論文
発表誌Meat Science,83,775-781,2009.12
課題(1)h.乳肉の美味しさ等の品質に影響を与える因子の解明と新たな評価法の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020072975
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat