Effectiveness of sanitizers, dry heat, hot water and gas catalytic infrared heat treatments to inactivate Salmonella on almonds

Effectiveness of sanitizers, dry heat, hot water and gas catalytic infrared heat treatments to inactivate Salmonella on almonds

年度2009
業績番号2009237732
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffectiveness of sanitizers, dry heat, hot water and gas catalytic infrared heat treatments to inactivate Salmonella on almonds
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,農研機構特別研究員,Md. Latiful Bari
業績種別発表論文
発表誌Foodborne Pathogens and Disease,6(8),953-958,2009.8
課題(1)e.流通農産物・食品の有害生物の制御技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020073465
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat