Novel yellow compounds, dilysyldipyrrolones A and B, formed from xylose and lysine by the Maillard reaction

Novel yellow compounds, dilysyldipyrrolones A and B, formed from xylose and lysine by the Maillard reaction

年度2009
業績番号2009237753
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルNovel yellow compounds, dilysyldipyrrolones A and B, formed from xylose and lysine by the Maillard reaction
著者お茶の水女子大学,Junko Sakamoto
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品工学研究領域,製造工学ユニット,竹中真紀子
業績種別発表論文
発表誌Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry,73(9),2065-2069,2009.9
課題(1)f.食品の持つ機能性の利用・制御技術及び機能性食品の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020073486
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat