Effect of acid-methanol treatment on the molecular structure and physicochemical properties of lentil (Lens culinaris Medik) starch

Effect of acid-methanol treatment on the molecular structure and physicochemical properties of lentil (Lens culinaris Medik) starch

年度2009
業績番号2009237799
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffect of acid-methanol treatment on the molecular structure and physicochemical properties of lentil (Lens culinaris Medik) starch
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,JSPS外国人特別研究員,Navdeep Singh Sodhi
業績種別発表論文
発表誌Food Hydrocolloids,23(8),2219-2225,2009.12
課題(1)f.高性能機器及び生体情報等を活用した食品評価技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020073532
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat