Characterization of an alternative baking strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from fermented cherry fruits by the analysis of SUC2 gene

Characterization of an alternative baking strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from fermented cherry fruits by the analysis of SUC2 gene

年度2009
業績番号2009237921
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルCharacterization of an alternative baking strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from fermented cherry fruits by the analysis of SUC2 gene
著者帯広畜産大学,Yuji Oda
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,北農研,パン用小麦研究チーム,山内宏昭
業績種別発表論文
発表誌Food Science and Technology Research,16(1),45-50,2010.1
課題(1)c.実需者ニーズに対応したパン・中華めん用等小麦品種の育成と加工・利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020073654
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat