Feasibility Study on the Water Solubilization of Spawned out Salmon Meat by Conjugation with Alginate Oligosaccharide.

Feasibility Study on the Water Solubilization of Spawned out Salmon Meat by Conjugation with Alginate Oligosaccharide.

年度2007
研究機関名北海道立釧路水産試験場
発表業績Feasibility Study on the Water Solubilization of Spawned out Salmon Meat by Conjugation with Alginate Oligosaccharide.
発表(発明)者所属利用部
発表(発明)者氏名HIROFUMI TAKEDA, TOSHIYUKI IIDA, AKIRA OKADA, HAYATO OTSUKA,TOSHIO OHSHITA,ERI MASUTANI, SHIGERU KATAYAMA AND HIROKI SAEKI
発表誌,巻(号),掲載頁(最初の頁~最終の頁),発行年月/出願年月日,出願番号Fisheries Sci., 73(4), P924-930,2007.8
業績種別発表業績
発表誌Fisheries Sci., 73(4), P924-930,2007.8
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020104871
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat