The contribution of polyphenols to antioxidative activity in common buckwheat and tartary buckwheat grain.

The contribution of polyphenols to antioxidative activity in common buckwheat and tartary buckwheat grain.

年度2007
研究機関名沖縄県農業研究センター
発表業績The contribution of polyphenols to antioxidative activity in common buckwheat and tartary buckwheat grain.
発表(発明)者所属作物班、生物資源研究所
発表(発明)者氏名Toshikazu Morishita,Hiroyasu Yamaguchi and Konosuke Degi
発表誌,巻(号),掲載頁(最初の頁~最終の頁),発行年月/出願年月日,出願番号Plant Production Science, Vol.10,No.1(2007)99-104
業績種別発表業績
発表誌Plant Production Science, Vol.10,No.1(2007)99-104
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020111110
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat