A chemometrics approach for distinguishing between beers using near infrared spectroscopy

A chemometrics approach for distinguishing between beers using near infrared spectroscopy

年度2009
研究機関名秋田県農林水産技術センター総合食品研究所
発表業績A chemometrics approach for distinguishing between beers using near infrared spectroscopy
発表(発明)者所属食品機能
発表(発明)者氏名Hua Li, Yutaka Takahashi, Masanori Kumagai, Kazuhiko Fujiwara, Ryoei Kikuchi, Noboru Yoshimura, Toshio Amano, Jinming Lin and Nobuaki Ogawa
発表誌,巻(号),掲載頁(最初の頁~最終の頁),発行年月/出願年月日,出願番号Journal of Near Infrared Spectroscopy, 17, 69-76 (2009)
業績種別発表業績
発表誌Journal of Near Infrared Spectroscopy, 17, 69-76 (2009)
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020119673
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat