Evaluation of the meat from Hinai-jidori chickens and broilers: Analysis of general biochemical components, free amino acids, inosine 5’-monophosphate, and fatty acids.

Evaluation of the meat from Hinai-jidori chickens and broilers: Analysis of general biochemical components, free amino acids, inosine 5’-monophosphate, and fatty acids.

年度2010
業績番号2010241356
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEvaluation of the meat from Hinai-jidori chickens and broilers: Analysis of general biochemical components, free amino acids, inosine 5’-monophosphate, and fatty acids.
著者秋田県農林水産技術センター,力丸宗弘
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,家畜育種増殖研究チーム,高橋 秀彰
業績種別発表論文
発表誌Journal of Applied Poultry Research,19,327-333,2010.12
課題(1)j.家畜生産性向上のための育種技術及び家畜増殖技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131039
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat