Starch eluted from polished rice during soaking in hot water is related to the eating quality of cooked rice

Starch eluted from polished rice during soaking in hot water is related to the eating quality of cooked rice

年度2010
業績番号2010241761
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルStarch eluted from polished rice during soaking in hot water is related to the eating quality of cooked rice
著者福岡県農業総合試験場,和田卓也
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,作物研,米品質研究チーム,梅本 貴之
業績種別発表論文
発表誌Journal of Applied Glycoscience(旧:応用糖質科学〜2002),58,13-18,2011.1
課題(1)d.イネゲノム解析に基づく品質形成生理の解明と育種素材の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131444
収録データベース研究業績データベース

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