RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature
RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature
年度 | 2010 | ||
---|---|---|---|
業績番号 | 2010241873 | ||
研究機関名 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | ||
タイトル | RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature | ||
著者 | (独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品素材科学研究領域,糖質素材ユニット,城間力 (独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品素材科学研究領域,糖質素材ユニット,池正和 | ||
業績種別 | 発表論文 | ||
発表誌 | Bioresource Technology,(online),doi:10.1016/j.biortech.2010.11.086,2010.11 | ||
課題 | (1)b.未利用バイオマス及び資源作物を原料とした低コスト・高効率バイオエタノール変換技術の開発 | ||
パーマリンク | https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131556 | ||
収録データベース | 研究業績データベース |