RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature

RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature

年度2010
業績番号2010241873
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルRT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品素材科学研究領域,糖質素材ユニット,城間力
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品素材科学研究領域,糖質素材ユニット,池正和
業績種別発表論文
発表誌Bioresource Technology,(online),doi:10.1016/j.biortech.2010.11.086,2010.11
課題(1)b.未利用バイオマス及び資源作物を原料とした低コスト・高効率バイオエタノール変換技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131556
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat