Prediction of specific Japanese sponge cake volume using pasting properties of flour

Prediction of specific Japanese sponge cake volume using pasting properties of flour

年度2010
業績番号2010241904
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルPrediction of specific Japanese sponge cake volume using pasting properties of flour
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,東北研,パン用小麦研究東北サブチーム,中村 和弘
業績種別発表論文
発表誌Cereal Chemistry,87(6),505-510,2010.12
課題(1)b.めん用小麦品種の育成と品質安定化技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131587
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat