Changes in starch and soluble sugar concentrations in winter squash mesocarp during storage at different temperatures

Changes in starch and soluble sugar concentrations in winter squash mesocarp during storage at different temperatures

年度2010
業績番号2010241946
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルChanges in starch and soluble sugar concentrations in winter squash mesocarp during storage at different temperatures
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,北農研,寒地地域特産研究チーム,Daisuke Kami
業績種別発表論文
発表誌Scientia Horticulturae,127,444-446,2011.1
課題(1)f.寒地・寒冷地特産作物の優良品種の育成及び利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131629
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat