Changes in starch and soluble sugar concentrations in winter squash mesocarp during storage at different temperatures
Changes in starch and soluble sugar concentrations in winter squash mesocarp during storage at different temperatures
年度 | 2010 | ||
---|---|---|---|
業績番号 | 2010241946 | ||
研究機関名 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | ||
タイトル | Changes in starch and soluble sugar concentrations in winter squash mesocarp during storage at different temperatures | ||
著者 | (独)農業・食品産業技術総合研究機構,北農研,寒地地域特産研究チーム,Daisuke Kami | ||
業績種別 | 発表論文 | ||
発表誌 | Scientia Horticulturae,127,444-446,2011.1 | ||
課題 | (1)f.寒地・寒冷地特産作物の優良品種の育成及び利用技術の開発 | ||
パーマリンク | https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131629 | ||
収録データベース | 研究業績データベース |