Oral administration of fucoxanthin increases plasma fucoxanthinol concentration and antioxidative ability and improves meat color in broiler chicks

Oral administration of fucoxanthin increases plasma fucoxanthinol concentration and antioxidative ability and improves meat color in broiler chicks

年度2010
業績番号2010241955
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルOral administration of fucoxanthin increases plasma fucoxanthinol concentration and antioxidative ability and improves meat color in broiler chicks
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物品質研究チーム,佐々木 啓介
業績種別発表論文
発表誌The Journal of Poultry Science,47,316-320,2010.10
課題(1)h.乳肉の美味しさ等の品質に影響を与える因子の解明と新たな評価法の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131638
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat