Effects of lipase, lipoxygenase, peroxidase and free fatty acids on volatile compound found in boiled buckwheat noodles

Effects of lipase, lipoxygenase, peroxidase and free fatty acids on volatile compound found in boiled buckwheat noodles

年度2010
業績番号2010241979
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffects of lipase, lipoxygenase, peroxidase and free fatty acids on volatile compound found in boiled buckwheat noodles
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,北農研,機能性利用研究北海道サブチーム,鈴木 達郎
業績種別発表論文
発表誌Journal of the Science of Food and Agriculture,90(7),1232-1237,2010.3
課題(1)a.いも類・雑穀等の機能性の解明と利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131662
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat