Effects of lipase, lipoxygenase, peroxidase and free fatty acids on volatile compound found in boiled buckwheat noodles
Effects of lipase, lipoxygenase, peroxidase and free fatty acids on volatile compound found in boiled buckwheat noodles
年度 | 2010 | ||
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業績番号 | 2010241979 | ||
研究機関名 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | ||
タイトル | Effects of lipase, lipoxygenase, peroxidase and free fatty acids on volatile compound found in boiled buckwheat noodles | ||
著者 | (独)農業・食品産業技術総合研究機構,北農研,機能性利用研究北海道サブチーム,鈴木 達郎 | ||
業績種別 | 発表論文 | ||
発表誌 | Journal of the Science of Food and Agriculture,90(7),1232-1237,2010.3 | ||
課題 | (1)a.いも類・雑穀等の機能性の解明と利用技術の開発 | ||
パーマリンク | https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131662 | ||
収録データベース | 研究業績データベース |