Analysis of active components of Japanese green tea improving vascular endothelial dysfunction

Analysis of active components of Japanese green tea improving vascular endothelial dysfunction

年度2010
業績番号2010241986
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルAnalysis of active components of Japanese green tea improving vascular endothelial dysfunction
著者九州大学,Kurihara K
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,野茶研,野菜・茶機能性研究チーム,Yamamoto M
業績種別発表論文
発表誌Preceedings of The 4th International Conference on O-CHA Culture and Science (ICOS2010),CD-ROM,hb-p,2011.2
課題(1)b.野菜・茶の免疫調節作用、生活習慣病予防作用を持つ機能性成分の評価法と利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131669
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat