Purification and identification of 1-deoxynojirimycin (DNJ) in okara fermented by Bacillus subtilis B2 from Chinese traditional food (Meitaoza)

Purification and identification of 1-deoxynojirimycin (DNJ) in okara fermented by Bacillus subtilis B2 from Chinese traditional food (Meitaoza)

年度2010
業績番号2010242012
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルPurification and identification of 1-deoxynojirimycin (DNJ) in okara fermented by Bacillus subtilis B2 from Chinese traditional food (Meitaoza)
著者中国農業大学,Zhu Yun-Ping
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,栄養機能ユニット,Kohji Yamaki
業績種別発表論文
発表誌Journal of Agricultural and Food Chemistry,58(7),4097-4103,2010.4
課題(1)e.農産物・食品の機能性評価技術の開発及び機能性の解明
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131695
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat