Evaluation of anti-inflammatory and anti-allergic effects of food components using DNA microarray analysis

Evaluation of anti-inflammatory and anti-allergic effects of food components using DNA microarray analysis

年度2010
業績番号2010242021
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEvaluation of anti-inflammatory and anti-allergic effects of food components using DNA microarray analysis
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,機能性評価技術ユニット,Masuko Kobori
業績種別発表論文
発表誌Japan Agricultural Research Quarterly,44(3),243-248,2010.7
課題(1)e.農産物・食品の機能性評価技術の開発及び機能性の解明
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131704
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat