Effect of non-starch polysaccharides on the in vitro digestibility and rheological properties of rice starch gel

Effect of non-starch polysaccharides on the in vitro digestibility and rheological properties of rice starch gel

年度2010
業績番号2010242029
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffect of non-starch polysaccharides on the in vitro digestibility and rheological properties of rice starch gel
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,食品物性ユニット,Tomoko Sasaki
業績種別発表論文
発表誌Food Chemistry,127(2),541-546,2010.2
課題(1)f.食品の持つ機能性の利用・制御技術及び機能性食品の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131712
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat