Infiltration of 1-methylcyclopropene under low pressure can reduce the treatment time required to maintain apple and Japanese pear quality during storage

Infiltration of 1-methylcyclopropene under low pressure can reduce the treatment time required to maintain apple and Japanese pear quality during storage

年度2010
業績番号2010242037
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルInfiltration of 1-methylcyclopropene under low pressure can reduce the treatment time required to maintain apple and Japanese pear quality during storage
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,果樹研,果実鮮度保持研究チーム,樫村 芳記
業績種別発表論文
発表誌Postharvest Biology and Technology,57,14-18,2010.4
課題(1)a.果実の輸出等を促進する高品質果実安定供給のための基盤技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131720
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat