Hot air drying characterisitcs of sweet potato using moisure sorption isotherm analysis and its quality changes during drying

Hot air drying characterisitcs of sweet potato using moisure sorption isotherm analysis and its quality changes during drying

年度2010
業績番号2010242063
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルHot air drying characterisitcs of sweet potato using moisure sorption isotherm analysis and its quality changes during drying
著者宮城大学,Takahiro Orikasa
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品工学研究領域,流通工学ユニット,Takeo Shiina
業績種別発表論文
発表誌International Journal of Food Engineering,6(2),40878-40891,2010.3
課題(1)c.農産物・食品の流通の合理化と適正化を支える技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131746
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat