Effect of dispersed phase viscosity on maximum droplet generation frequency in microchannel emulsification using asymmetric straight-through channels

Effect of dispersed phase viscosity on maximum droplet generation frequency in microchannel emulsification using asymmetric straight-through channels

年度2010
業績番号2010242078
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffect of dispersed phase viscosity on maximum droplet generation frequency in microchannel emulsification using asymmetric straight-through channels
著者Loughborough大学、英国,Goran Vladisavljevic
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品工学研究領域,先端加工技術ユニット,Isao Kobayashi
業績種別発表論文
発表誌Microfluidics and Nanofluidics ,(online),doi:10.1007/s10404-10,2010.12
課題(1)d.先端技術を活用した食品の加工利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131761
収録データベース研究業績データベース

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