Sensory lexicon of brewed coffee for Japanese consumers, untrained coffee professionals and trained coffee tasters

Sensory lexicon of brewed coffee for Japanese consumers, untrained coffee professionals and trained coffee tasters

年度2010
業績番号2010242116
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルSensory lexicon of brewed coffee for Japanese consumers, untrained coffee professionals and trained coffee tasters
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,食品物性ユニット,Fumiyo Hayakawa
業績種別発表論文
発表誌Journal of Sensory Studies,25(6),917-939,2010.12
課題(1)f.高性能機器及び生体情報等を活用した食品評価技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131799
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat