Effectiveness of superheated steam and gas catalytic infrared heat treatments to inactivate Salmonella on raw almonds

Effectiveness of superheated steam and gas catalytic infrared heat treatments to inactivate Salmonella on raw almonds

年度2010
業績番号2010242261
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffectiveness of superheated steam and gas catalytic infrared heat treatments to inactivate Salmonella on raw almonds
著者ダッカ大学,Md. Latiful Bari
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品安全研究領域,食品衛生ユニット,Daisuke Nei
業績種別発表論文
発表誌Foodborne Pathogens and Disease,7(7),845-850,2010.7
課題(1)e.流通農産物・食品の有害生物の制御技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131944
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat