Conversion of beet molasses and cheese whey into fatty acid methyl esters by the yeast Cryptococcus curvatus

Conversion of beet molasses and cheese whey into fatty acid methyl esters by the yeast Cryptococcus curvatus

年度2010
業績番号2010242284
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルConversion of beet molasses and cheese whey into fatty acid methyl esters by the yeast Cryptococcus curvatus
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,北農研,寒地バイオマス研究チーム,Naoya Takakuwa
業績種別発表論文
発表誌Journal of Oleo Science,59(5),255-260,2010.5
課題(1)a.寒地畑作物バイオマス資源の多段階利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020131967
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat