Effect of cultivation conditions on odor character and chemical profile of shiso (perilla frutescens) flavor

Effect of cultivation conditions on odor character and chemical profile of shiso (perilla frutescens) flavor

年度2010
業績番号2010242434
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffect of cultivation conditions on odor character and chemical profile of shiso (perilla frutescens) flavor
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,中央研,土壌作物分析診断手法高度化研究チーム,田中 福代
業績種別発表論文
発表誌19th World congress of soil science,DVD,P-0726,2010.8
課題(1)a.土壌及び作物体内成分の分析・診断技術の高度化
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020132117
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat