Presence of sourdough lactic acid bacteria in commercial total mixed ration silage as revealed by denaturing gradient gel electrophoresis analysis.

Presence of sourdough lactic acid bacteria in commercial total mixed ration silage as revealed by denaturing gradient gel electrophoresis analysis.

年度2010
業績番号2010244269
タイトルPresence of sourdough lactic acid bacteria in commercial total mixed ration silage as revealed by denaturing gradient gel electrophoresis analysis.
著者岡山大学,Wang Chao
岡山大学,Nishino Naoki
業績種別発表論文
発表誌Letters in Applied Microbiology,51(4),436-442,2010.10
課題(1)発酵TMRの貯蔵特性の解明と安定調製技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020134233
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat