Flour Properties of Milky-white Rice Mutants in Relation to Specific Loaf Volume of Rice Bread

Flour Properties of Milky-white Rice Mutants in Relation to Specific Loaf Volume of Rice Bread

年度2010
業績番号2010244347
タイトルFlour Properties of Milky-white Rice Mutants in Relation to Specific Loaf Volume of Rice Bread
著者近中四農研,芦田かなえ
近中四農研,荒木悦子
近中四農研,飯田修一
近中四農研,安井健
業績種別発表論文
発表誌Food Science and Technology Research,16(4),305-312,2010.8
課題(1)コメ窒素・アミロース含有率等の品質制御と多収性の両立のための窒素供給パターンの最適化
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020134311
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat