RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature

RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature

年度2010
業績番号2010244599
タイトルRT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature
著者食品総合研究所,城間力
食品総合研究所,朴正一
食品総合研究所,Muhammad Imran Al-Haq
食品総合研究所,荒金光弘
食品総合研究所,池正和
食品総合研究所,徳安健
業績種別発表論文
発表誌RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature,(online),doi:10.1016/j.biortech.2010.11.086-,2010.11
課題(1)A220 通常稲わら・麦わら変換技術の統合・最適化
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020134563
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat