The effect of repeated sodium hypochlorite exposure on chlorine resistance development in Escherichia coli O157:H7

The effect of repeated sodium hypochlorite exposure on chlorine resistance development in Escherichia coli O157:H7

年度2010
業績番号2010244865
タイトルThe effect of repeated sodium hypochlorite exposure on chlorine resistance development in Escherichia coli O157:H7
著者National food research Institute,Yasuhiro Inatsu
NFRI,Md. Latiful Bari
NFRI,Tomoko Kitagawa
NFRI,Susumu Kawasaki
USDA-Eastern regional research institute,Vijay Kumar Juneja
NFRI,Shinichi Kawamoto
業績種別発表論文
発表誌Food Science and Technology Research,16,607-612,2010.6
課題(1)高品質な生食野菜加工品製造のための効率的かつ適切な微生物制御技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020134829
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat