Evaluation of anti-inflammatory and anti-allergic effects of food components using DNA microarray analysis

Evaluation of anti-inflammatory and anti-allergic effects of food components using DNA microarray analysis

年度2010
業績番号2010244898
タイトルEvaluation of anti-inflammatory and anti-allergic effects of food components using DNA microarray analysis
著者National Food Research Institute,Masuko Kobori
National Food Research Institute and Mitsubishi Rayon Co,,Kanji Nagai
National Food Research Institute,Yumiko Takahashi
National Food Research Institute, Hideaki Oike
業績種別発表論文
発表誌Japan Agricultural Research Quarterly,44(3),243-248,2010.7
課題(1)ニュートリゲノミックスによるポリフェノール成分の免疫及び酸化ストレス制御能の解析
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020134862
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat