Enhancement of the initial rate of ethanol fermentation due to dysfunction of yeast stress response components Msn2p and/or Msn4p.

Enhancement of the initial rate of ethanol fermentation due to dysfunction of yeast stress response components Msn2p and/or Msn4p.

年度2010
業績番号2010245549
タイトルEnhancement of the initial rate of ethanol fermentation due to dysfunction of yeast stress response components Msn2p and/or Msn4p.
著者(独)酒類総合研究所,Daisuke Watanabe
(独)酒類総合研究所,Hong Wu
(独)酒類総合研究所,Chiemi Noguchi
(独)酒類総合研究所,Yan Zhou
(独)酒類総合研究所,Takeshi Akao
(独)酒類総合研究所,Hitoshi Shimoi
業績種別発表論文
発表誌Applied and Environmental Microbiology,773,934-941,2011
課題(1)酸化ストレス耐性バイオエタノール酵母の作製と発酵特性の解明
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020135513
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat