Effects of brewer’s by-product on the fermentation quality of ensiled total mixed ration.

Effects of brewer’s by-product on the fermentation quality of ensiled total mixed ration.

年度2009
業績番号2009235693
タイトルEffects of brewer’s by-product on the fermentation quality of ensiled total mixed ration.
著者三重大学,Md. K. Uddin
三重大学,J. Kita
三重大学,H. Hiraoka
三重大学,M. Kondo
三重大学,S. Karita
三重大学,M. Goto
業績種別発表論文
発表誌Journal of Food, Agriculture and Environment,7(3&4),804-810,2009.7
課題(1)食品製造用微生物資材とその食品副産物を活用した高付加価値サイレージ製造と保存性・給餌中の安定性を改善する技術開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020136444
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat