Analysis of lactucopicrins (bitter compounds) in lettuce by high-performance liquid chromatography

Analysis of lactucopicrins (bitter compounds) in lettuce by high-performance liquid chromatography

年度2009
業績番号2009236090
タイトルAnalysis of lactucopicrins (bitter compounds) in lettuce by high-performance liquid chromatography
著者野菜茶研,堀江秀樹
業績種別発表論文
発表誌野菜茶業研究所報告,(9),189-195,2010.2
課題(1)音響振動を基盤とした野菜の食感測定法の数種野菜におけるマニュアル化
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020136841
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat