Does-dependent Effects of Barley Cooked with White Rice on postprandial Glucose and Desacyl Ghrelin Levels

Does-dependent Effects of Barley Cooked with White Rice on postprandial Glucose and Desacyl Ghrelin Levels

年度2009
業績番号2009236511
タイトルDoes-dependent Effects of Barley Cooked with White Rice on postprandial Glucose and Desacyl Ghrelin Levels
著者Sakuma M.
Yamanaka-Okumura H.
Naniwa N.
Matsumoto D.
Tsunematsu M.
Yamamoto H.
Taketani Y.
Takeda E.
業績種別発表論文
発表誌Journal of Clinical Biochemitry and Nutrition,44,1月9日,2009
課題(1)フラボノイドの探索と作用解析
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020137262
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat