Effects of packaging after ethylene treatment on soft ripening and fruit cracking in ‘Saijo’ persimmons (Diospyros kaki Thunb.).

Effects of packaging after ethylene treatment on soft ripening and fruit cracking in ‘Saijo’ persimmons (Diospyros kaki Thunb.).

年度2009
業績番号2009240686
タイトルEffects of packaging after ethylene treatment on soft ripening and fruit cracking in ‘Saijo’ persimmons (Diospyros kaki Thunb.).
著者Akaura, K.
Itamura, H.
業績種別発表論文
発表誌Food Preservation Science,36,9-15,2010.1
課題(1)カキ‘西条’の生理障害を防止する系統選抜と栽培技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020138377
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat