Effects of specific cultivar usage and preparation methods in Japanese potato starches

Effects of specific cultivar usage and preparation methods in Japanese potato starches

年度2009
業績番号2009246157
研究機関名北海道農業研究センター
タイトルEffects of specific cultivar usage and preparation methods in Japanese potato starches
著者Takahiro Noda,北海道農業研究センター
Tatsuro Suzuki,北海道農業研究センター
Naoto Hashimoto,北海道農業研究センター
Koichi Nagasawa,北海道農業研究センター
Hiroaki Yamauchi,北海道農業研究センター
Islam Sarker Md Zaidul
掲載誌J. Food Agric. Environ.,7(3&4),155-158,2009.10
業績種別発表論文
課題(1)Cm1200 エタノール発酵副産物等の多段階利用による付加価値物質の生産技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020138798
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat