Predicting the buckwheat flour ratio for commercial dried buckwheat noodles based on the fluorescence fingerprint

Predicting the buckwheat flour ratio for commercial dried buckwheat noodles based on the fluorescence fingerprint

年度2011
業績番号2011211120881
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルPredicting the buckwheat flour ratio for commercial dried buckwheat noodles based on the fluorescence fingerprint
著者食総研特別研究員,Mario Shibata
食総研特別研究員,Kaori Fujita
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Junichi Sugiyama
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Mizuki Tsuta
東京大学,Mito Kokawa
プリマハム,Yoshitane Mori
独立行政法人 農林水産消費安全技術センター,Hiroshi Sakabe
業績種別発表論文
発表誌Bioscience, Biotechnology and Biochemistry,75,2011.7
課題(1)信頼性確保のための原材料・生産履歴判別等の技術開発と標準化
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020144974
収録データベース研究業績データベース

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