Production of starch with antioxidative activity by baking starch with organic acids

Production of starch with antioxidative activity by baking starch with organic acids

年度2011
業績番号2011211121036
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルProduction of starch with antioxidative activity by baking starch with organic acids
著者Ishikawa Agricultural Research Center,Shoji Miwa
Ishikawa Agricultural Research Center,Megumi Nakamura
Iwata Chemical Co. Ltd,Michiko Okuno
Iwata Chemical Co. Ltd,Hisako Miyazaki
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Jun Watanabe
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Yuko Ishikawa-Takano
Iwate University,Makoto Miura
Iwate University,Nao Takase
Japan Confectionery and Innovative Food Ingredients Research Center,Sachio Hayakawa
Japan Confectionery and Innovative Food Ingredients Research Center,Shoichi Kobayashi
業績種別発表論文
発表誌Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry,75(9),1649-1653,2011.9
課題(1)健康機能性に関する成分分析法及び評価法の開発と標準化
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020145129
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat